miércoles, marzo 16, 2016

Esta tarde Radical Is Normal v3 by Alfons Cornella

Hoy 16 de Marzo de 2016 a las 18h se celebrará en Barcelona la tercera edición de Radical is Normal de la mano del gran Alfons Cornella

Sólo que esta tercera edición sea la mitad de buena que la anterior, valdrá la pena. Para poder asistir debéis comprar las entradas por anticipado en http://www.eventbis.com/radical-is-normal

Os recomiendo el Radical Is Normal v3 by Alfons Cornella (Infonomia):


En aquest Radical Is Normal v3 by Alfons Cornella els temes que es tractaran en aquest seminari són:
  1. La revolució dels recursos:
    Segons algunes anàlisis, els propers anys no seran catastròfics des del punt de vista de la manca de recursos. Just al revés, experimentarem una revolució tecnològica i de gestió orientada a una millor utilització dels recursos del planeta.
  2. Holacràcia:
    Les jerarquies ja no funcionen. Necessitem una manera radicalment diferent d’organitzar un equip de persones. Estan apareixent nous models d’organitzacions en què tothom és un líder, i la presa de decisions es lliura a la persona més directament involucrada en un procés. Un d’aquests models és l’holacràcia.
  3. La bellesa de les limitacions:
    En lloc de ser un problema, les limitacions, les restriccions i els passius no són un impediment per tenir èxit. Ben al contrari, poden arribar a funcionar com un actiu. Ser únic pot derivar d’aprofitar cada vegada millor els propis passius, convertint-los en actius valuosos. Les organitzacions han de començar a fer-ho: transformar passius en actius diferencials.
  4. El cervell com a interfície:
    Apareixen tecnologies que substitueixen sensors mecànics per sensors cerebrals. Això requereix la lectura directa de les nostres ones cerebrals: la transformació del que “pensa” el nostre cervell en el que les màquines han de “fer” (entorns tàctils, mons ment-màquina, la interfície neural directa, etc.) és tecnològicament factible.
  5. 3D-Business:
    La tecnologia 3D va molt més enllà de la mera impressió 3D. Canviarem la manera en què pensem el producte, en què el dissenyem i el fabriquem. Fins i tot la manera en què seduïm el client. Tota la cadena de valor entre el producte i el servei serà en 3D. Els negocis es convertiran en 3D-Business.
  6. Tecnologies emergents:
    Una selecció de les noves tecnologies emergents i prometedores.
  7. Triomf de la ciutat:
    Les ciutats constitueixen un dels grans invents de la humanitat, i tot just les estem començant a entendre. És la gent la que fa pròspera una ciutat. Persones qualificades i intel•ligents fan que una ciutat progressi. Però, perquè una ciutat atregui persones qualificades de classe mitjana, ha de garantir la provisió d’habitatge assequible. Les grans ciutats europees es poden estar quedant sense el seu atractiu tradicional, ja que restringeixen l’evolució de la construcció i, per tant, es converteixen en inaccessibles per als joves i les famílies qualificades.
  8. Re-botiga:
    El comerç està sent reinventat arreu del món. El mash-up de botigues digitals i físiques creen noves oportunitats de valor per als consumidors. A més, l’erosió actual de la capacitat d’atracció de les botigues històriques locals, a causa del domini aclaparador de les grans marques comercials globals, està sent complementada amb noves botigues “familiars”, que estan més en sintonia amb una experiència de compra més a prop.
  9. Nosaltres!
    Un examen dels esdeveniments recents relacionats amb la participació activa de les persones en negocis i relacions socials (com a consumidors, i també com a ciutadans).
  10. Comodí
    La idea no revelada d’aquest Radical, que va en la línia de l’avantguarda dels negocis.

No hay comentarios: