miércoles, abril 23, 2014

Primavera, estiu, etcètera (by Marta Rojals)

Un altra dels llibres que he regalat en aquesta Diada de Sant Jordi ha estat Primavera, Estiu, Etcètera de l'escritora revelació Marta Rojals, com us comentaba en el post Libros Diada de Sant Jordi 2014 en Emeshing.com.


En l'edició de RBA La Magrana del llibre Primavera, estiu, etcètera (by Marta Rojals) s'inclou una banda vermella amb la opinió que li va merèixer el llibre al crític literari i periodista Xavier Pla de l'Avui: "Un llibre intens i il·luminador, una obra emotiva i divertida, una historia d'amor i arrelament"


En la contraportada del llibre Primavera, estiu, etcètera de Marta Rojals, apareix la següent sinopsi:
Com cada any per Tots Sants, l'Èlia de cal Pedró torna al poble per fer la visita de rigor al cementiri i passar uns dies amb son pare i sa tieta. Amb 34 anys fets, la parella l'acaba de deixar i la crisi fa estralls en el despatx d'arquitectura on treballa a Barcelona. Ara es disposa a aprofitar el pont per posar ordre, si més no, als pensaments. Després de l'exili universitari i laboral l'Èlia s'adona que amb l'edat s'hi sent cada cop més còmoda, entre qui va ser la seva gent. I quan una està tan ben disposada i atenta, pot ser que comenci a veure i a entendre coses que fins ara li havien passat desapercebudes.

No hay comentarios: