miércoles, abril 23, 2014

Desig de Xocolata (by Care Santos)

Un dels llibres que he regalat en aquesta Diada de Sant Jordi juntament amb un ram de flors ha estat Desig de Xocolata de l'escriptora mataronina Care Santos (veure post Libros en la Diada de Sant Jordi 2014 en Emeshing.com).

El llibre Desig de Xocolata de Care Santos ha guanyat el Premi Ramon Llull 2014. A més, com que ha tingut gran èxit, també serà editat en castellà amb el nom de Deseo de chocolate el proper 29 d'Abril.

En l'edició de Planeta del llibre Desig de Xocolata de la Care Santos, apareix en la contraportada el següent tast del llibre:

«–Serà un plaer fabricar-vos una xocolatera que honori aquest llinatge de dones que m’acabeu de dir. I que us faci feliç també a vós, si pot ser. De quin color us agradaria?
–Blanca. El blanc m’asserena.
–La voleu decorada?
–Millor sense ornaments.
–Ja veig que teniu les idees molt clares. Alguna cosa més? Pel que fa a la mida?
–Ni gran ni petita. Que hi càpiguen tres xicres, que són les que prenc cada tarda per berenar.
–Res més fàcil. Serà un plaer servir-vos».

Un recorregut per la història d’aquest plaer exquisit des de la seva arribada a Europa fins a la sofi sticació dels nostres dies.


Per finalitzar el post sobre aquest recomanable llibre us deixo amb el curiós avenç, com si es tractés del trailer d'una película del llibre Desig de xocolata - Care Santos


No hay comentarios: