Tuesday, August 27, 2013

Via Catalana cap a la Independència - 11/9/2013

D'avui en 15 dies tindrà lloc a Catalunya l'anomenada Via Catalana cap a la Independència, en concret l'Onze de Setembre de 2013, dia de la Diada Nacional de Catalunya.


La Via Catalana és una cadena humana que unirà a catalans i catalanes de Nord a Sud del territori de Catalunya per tal de que el món sencer sàpiga que volem ser el nou Estat d'Europa.

Després dels desacords cada cop més pronunciats amb l'Estat Español, el sentiment d'independència és cada cop pronunciat a la societat catalana. És per això que s'organitza aquesta cadena humana en la que la participació dels catalans i catalanes és fonamental per a l'èxit.

A la web de l' Assemblea Nacional Catalana , és a dir http://via.assemblea.cat/ , podeu trobar tota la informació per a la incripció en el tram on formar la cadena i així guardar-te un lloc a la història de Cataluna:

A veure si els espanyols i els europeus ens deixen decidir el nostre futur amb un referèndum d'autodeterminació, i qui sap potser arribar a ser CATALUNYA - CATALONIA Nou Estat d'Europa - Europe's Next State

La idea de la cadena humana per a reclamar la independència es va treure de la cadena que van formar els ciutadans d'Estònia, Letònia i Lituània el 1989:


Aquest és el recorregut de la Via Catalana , la cadena humana de catalans que arribarà de nord a sud de tot el territori, des de França fins a la Comunitat Valenciana:

Un hi apunteu???

1 comment:

sargantana said...

De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

animeu-vos !!

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/