sábado, marzo 10, 2007

Previa Barça-Madrid

Aquest matí els de La Sexta ja havien començat el programa especial pel gran matx d'aquesta nit. La Cristina Villanueva presentava el programa en directe des del Port Esportiu de Barcelona. Des de les 10h del matí programa especial, ¿una mica exagerat no?

Jo en canvi he vist el final de 250cc, amb la celebració del Jorge Lorenzo a lo Rocky Balboa, i la cursa de GP que feien per Teledeporte des de Qatar, on Casey Stoner va sorprendre a Rossi i Pedrosa emportant-se la carrera gràcies a la seva rapidíssima Ducati.

Ara mateix vaig de camí al Camp Nou amb metro. Si al carrer fa vent i suposo que al camp farà fred, en el vagó del metro fa calor, i més si miro les cames de la noia amb mini-falda o minipantalons que s'asseu davant meu, mentre escric amb la meva Blackberry un tant passada de moda.

El partit d'avui no arriba pas en un bon moment per cap dels dos grans de la Lliga espanyola. El Barça ve de perdre davant de l'actual líder el Sevilla, i de quedar fora de la Champions davant del Liverpool tot i haver guanyat a Anfield. Mentre el Madrid està vivint una mala situació, està 4art a la Lliga, també va quedar fora de la Champions perdent a Munich davant del Bayern, i en definitiva fa 4 anys que no guanya res i està faltat de títols.

En el partit d'avui per tant es pot veure com es refàn ambdós equips del fort cop de quedar fora de la Champions. Mentre Capello és el focus d'atenció de la premsa madrilenya per la seva destitució imminent, a Can Barça el tema que coleja és el vestuari.

Gudjohnsen va fer unes declaracions a l'endemà del partit a Liverpool on deia que la qualitat de l'equip és per guanyar-ho tot, i si no es guanya és perquè no es dóna el 100 per 100 al camp. Que s'han de deixar els amiguismes fora del camp, i que es podria haver fet molt més si s'hagués lluitat com una pinya dins del camp.

Mentre escric això el metro s'ha anat omplint, amb cada cop més calor, i un grup d'aficionats culers amb unes cerveses de més estant fent un xivarri important. Sembla que ja estan calentant el partit i entrenen les seves goles amb càntics.

Surto de la boca del metro i es nota més gent del normal. L'ambient pre-partit es respira inclús en els carrers del voltant del Camp Nou. Passo per davant d'alguns bars plens a rebosar de culers, i vec a un grup de "capullos" ficant-se amb els Mossos dient-lis de tot, a aquests sí que els haurien de fotre fora de qualsevol esdeveniment esportiu.

Les entrades al Camp Nou estan una mica col·lapsades, pero arribo ràpidament al meu seient, i vaig veient com s'omple el camp. Minuts abans del començament del partit, es va desplegar el mosaic en el Camp Nou donant un aspecte espectacular al camp:

Bé, espero veure un gran partit, o si mes no carregat d'emoció, tensió, rivalitat i tot el que se li pot demanar a un derby d'aquestes característiques. No responc dels meus crits en el Camp que fan desfogar a qualsevol aficionat de la rutina i l'estrés que estem sotmesos a diari.

Visca el Barça!

No hay comentarios: