lunes, marzo 05, 2007

C58

Cada matí i cada tarda l'autopista C58 es colapsa. Fa anys que aquesta autopista segueix sent la mateixa, amb els 3 carrils que no poden absorbir el trànsit creixent del día a día.

Hem de pensar que és una autopista que interconnecta bona part del Vallès amb Barcelona, aixi com el punt d'unió entre el sud del Maresme i el Vallès. Concretament la C58 neix a Terrassa, passa per Sabadell on passa de 2 a 3 carrils, passa per Cerdanyola on rep trànsit de la A7 i la B30 i acaba al Nus de la Trinitat, a la part nord de Barcelona. En aquest nus de la Trinitat rep el trànsit de la Ronda Litoral, de la Ronda de Dalt, de la Meridiana i de l'autopista del maresme.

Doncs bé, aquest trànsit es creixent degut a la gran quantitat de persones que deixen Barcelona i se'n van a viure a Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí o Sabadell. De la mateixa manera que moltes empreses decideixen marxar de la ciutat Comtal per establir-se en polígons mal comunicats en el Vallès. I no parlem del volum de gent que es desplaça diàriament de Barcelona cap a la Universitat Autònoma.

Srs responsables de les infraestructures del nostre país, no veuen que cal millorar la C58? o es que prefereixen seguir escoltant dia sí dia també com a les notícies del trànsit segueixen dient "retencions molt importants a la C58???

Doncs han de saber que un país que vol ser productiu no es pot permetre tenir a gran part de la població PERDENT 2 hores diàries en els desplaçaments simplement per poder treballar. No veuen que la seva falta de previsió, la seva ineficàcia i fins i tot la seva inaptitud per afrontar el problema està fent perdre productivitat a Catalunya???

1 comentario:

Beyond dijo...

Amén. Yo estoy pensando en ponerme unos misiles tierra-tierra para ir abriendo paso entre los camiones y los "pisa huevos".

P.D.- Hoy he cogido la C58 a las 20:45h y....también había caravana!!!