miércoles, julio 26, 2006

Plans de viatges

Segurament ja us he parlat vàries vegades dels viatges que començo a planejar, tot i que molts no surten endavant, altres sí que arriben a bon port. Sense anar més lluny l'any passat vaig poder anar a visitar Lübeck, Hamburg, Menorca, Estocolm, Copenhagen i Berlin.

Doncs bé, aquest any vaig començar a planejar un viatge a New York que no va arribar a fructificar mai. Un possible desplaçament a London per veure el Chelsea-Barça de la Champions, es va quedar e "agua de borrajas". Després un a París per la final de la Champions League que tampoc va arribar a produir-se, potser les mentides de Laporta no van ajudar massa.

L'últim viatge que he estat planejant darrerament ha estat el de l'Oktober Fest a Munich, amb uns dies a Berlin inclosos. Però aquest Munchen Project tampoc s'ha arribat a concretar per manca d'allotjament a Munich i pels preus dels hostals/hotels durant les dates de l'Oktober Fest a la capital de Baviera.

Així doncs, semblava que aquest any no hi hauria un petit viatget com Déu mana, o com a mínim com diu la tradició. Però avui he concretat amb uns amics una sortida a London per passar uns dies a aquesta ciutat tant xula amb un amic nostre que porta més d'un any vivint a la capital de United Kingdom o Regne Unit, vaja UK. Sí que és veritat que ja he estat a London, però les altres dues vegades que he estat m'ha semblat que és la ciutat més cosmopolita d'Europa amb unes grans posibilitats per als turistes com jo.

No hay comentarios: