miércoles, enero 25, 2006

Kobe Bryant fa 81 punts en un partit

Com altres dies, he mirat una estona la web de la NBA, però avui he vist una notícia que m'ha sobtat molt: Kobe Bryant ha fet 81 punts en un sol partit!!



El jugador de Los Angeles Lakers Kobe Bryant va aconseguir aquesta gesta de 81 punts davant dels Toronto Raptors (on juga José Manuel Calderón), derrotant-los per 122 a 104. En Kobe va fer 26 punts durant els dos primer quarts del partit, però a la segona part en va fer ni més ni menys que 55 punts per arribar els 81 finals. Les seves estadístiques van ser 28/46 en tirs, incloent 7/13 en triples, i 18/20 en tirs lliures.



Tot i haver guanyat el partit amb l'exhibició de Kobe Bryant, cal apuntar que LA Lakers estan passant per un temps d'impàs per aconseguir un altre equip guanyador. Crec que des de que va marxar Shaquille O'Neil els Lakers, tot i comptar amb ckacks com Kobe o Lamar O'dom, no han pogut estar entre els millors de la NBA. Aquesta any no van però tant malament sense 7ens de la conferència Oest amb 22 victòries i 19 derrotes.

Kobe Bryant ha conseguit amb aquesta marca de 81 punts col·locar-se a la segona posició d'una mítica llista anomenada Top Single-Game Scorers, és a dir el top d'anotadors en un sol partit, que fins ara dominada per Wilt Chamberlain. I és que si Kobe en va aconseguir 81 punts el passat 22 de Gener, Wilt Chamberlain en va fer 100 punts amb Philadelphia davant de New York:

Si us fixeu, Wilt Chamberlain mantenia fins ara les 4 millors xifres d'anotació en un sol partit, i en el ranking de les 10 millors marques ell apareix en 6, tot un crack! La mítica xifra de 100 punts de Wilt Chamberlain, rècord absolut d'anotació en un partit, la va aconseguir el 2 de Març de 1962 davant dels New York Knicks.

Però no només el Wilt Chamberlain manté encara aquest rècord, sinó que segons deia ell mateix Wilt Chamberlain també manté el récord de haver-se anat al llit amb 20.000 dones

No hay comentarios: