lunes, febrero 28, 2005

Concert de Destiny's Child

Fa uns dies que m'estic pensant d'anar al concert de Destiny's Child al Palau Sant Jordi de Barcelona. Venen en concert el dissabte 11 de Juny a presentar el seu nou treball anomenat Destiny Fulfilled.

He estat mirant a la seva web detall sobre el seu Tour Schedule, però només diu Coming Soon i no posa més detalls. D'aquí uns dies m'acabaré de decidir si anar o no al concert...

Fa poc vaig tenir l'ocasió de veure a Destiny's Child abans del partit de l'All Star Game 2005 disputat a Denver, en el Pepsi Center, tal i com vaig comentar en el meu blog.



Però la que surt últimament molt és la Beyoncé, que ha aparegut aquesta nit a la gala dels Oscar cantant 3 cançons de les 5 que hi havia nominades. Segons comenten, la interpretació en francés del tema central de Los Chicos del Coro ha deixat bastant que dessitjar, donat que la Beyoncé de francés ni papa.

domingo, febrero 27, 2005

NBA Transactions

From NBA web page, I want to publicate the following transactions that has been done during last week:

Denver acquires Eduardo Najera, Luis Flores and a future first-round pick from Golden State for Nikoloz Tskitishvili and Rodney White.

Boston acquires Antoine Walker from Atlanta for Gary Payton, Tom Gugliotta and Michael Stewart and a 2005 or future first-round pick. Then Antoine Walker returns to Boston Celtics with Paul Pierce.

Philadelphia acquires Chris Webber, Michael Bradley and Matt Barnes from Sacramento for Kenny Thomas, Corliss Williamson and Brian Skinner. This is the most important transaction, because Philadelphia Sixers with Allen Iverson and Chris Webber becomes to be an important team to achive the Eastern Conference.


sábado, febrero 26, 2005

Constantine

L'altre dia vaig anar a veure Constantine, una pel·lícula dirigida per Francis Lawrence, i protagonitzada per Keanu Reeves i Rachel Weisz.

Per cert, no confondre al director d'aquesta pel·lícula amb el Francis Lawrence actor d'una de les pelis de Porkies.

La pel·lícula tracta d'un tal Constantine, interpretat per Keanu Reeves, que està veient com l'equilibri entre àngels i dimonis s'està trencant a causa de que una sèrie d'"híbrids" estan ajudant als dimonis per fer-se amb el control dels humans. Constantine és una espècie d'exorcista, mentre que Angela, personatge interpretat per Rachel Weisz, és una policia que es veu involucrada amb tot aquests fenòmens paranormals.

El film Constantine és recomanable, ja que fa passar a l'espectador una bona estona, amb una pel·lícula plena de ritme.

Per cert, és important que si aneu a veure la pel·lícula us quedeu fins després dels títols de crèdit, ja que al final apareix una escena més. A la sessió que vem anar nosaltres, tot i que el cinema era gairebé ple, només una desena de persones vem poder veure aquesta escena final.


viernes, febrero 25, 2005

Cálico Electrónico

Companyers no us perdeu Cálico Electrónico la sèrie feta en Flash que s'ha currat un tal Niko. Només he vist un episodi però m'ha agradat bastant. De moment té 5 episodis fets i tracta d'un heroi que té molts punts d'anti-heroi:

http://www.calicoelectronico.com

Per cert, es necessita audio per poder gaudir dels episodis d'aquest anti-heroi que és una mescla entre l'Austin Powers i el Torrente.

Mireu quina fila fa el Cálico Electrónico:


jueves, febrero 24, 2005

Gadgets de la història

Via Microsiervos, he descobert un interessant reportatge de la revista Mobile PC Magazine on fan un llistat dels 100 Gadgets de tota la història: The Top 100 Gadgets of All Time.

Segons Mobile PC Magazine, dins d'aquest Top 100 de gadgets hi ha des del cub de Rubik, el Tamagotchi, l'harmònica, el Zippo, l'Atari Pong, el Mattel Football, el Walkman de Sony, la llanterna, l'àbac, el ETCH-A-SKETCH, el busca (busca-persones), la tarja CompactFlash de SanDisk, la videocàmara JVC GR-C1, un obrellaunes dissenyat per la US Army, els cascos inalàmbrics, la memòria USB, la Game Boy de Nintendo, el telèfon, la navalla suïssa, el IBM ThinkPad, el reproductor SD-3000 de Toshiba, la calculadora científica HP-35, la iPod d'Apple, la càmara Polaroid, la consòla de videojocs Atari 2600, la US Robotics Pilot o Palm Pilot 1000, el mouse, el Motorola Startac, el mando a distància i el portàtil Apple Powerbook 100.

miércoles, febrero 23, 2005

Barça 2 - Chelsea 1

Vaig anar a veure al Camp Nou l'anada de vuitens de la Champions entre el Barça i el Chelsea. Per molts es tractava d'una final anticipada, però només el Barça va posar el joc, mentre que el Chelsea va posar l'anti-futbol. El club londinenc va venir a posar darrera l'autobús, fent una defensa de dos files de 5 homes cubrint l'àrea com si es tractés d'un partit de balonmano.

Però al tècnic del Chelsea, Jose Mourinho, li va sortir bé la tàctica durant la primera part, ja que va acabar en un 0 a 1 després d'un contraatac protagonitzat per Duff a pase de Lampard, i el centre de Duff va ser despejat erròneament per Belletti a dins de la porteria.

El Chelsea es limitava a defendre sense quasi fer cap contraatac, només el va tenir Drogba però va creuar massa la pilota, mentre el Barça encara es dolia del gol en contra. Precisament Drogba es va autoexpulsar després de fer vàries entrades dures, l'última sobre el porter Victor Valdés.

El partit, tot i que era una atac i gol, no es va revolucionar fins que Rijkaard va donar l'entrada a Maxi López que va marcar un golàs 3 minuts deprés d'entrar al camp. Minuts més tard un centre-xut de Maxi el va rematar Eto'o dins de la porteria, deixant el marcador definitiu de 2 a 1. Clarament l'argentí Maxi López va ser el revulsiu en el partit en el seu debut a la Champions:



El resultat hauria d'haver estat més, potser un 3 a 1 si fem cas del joc mostrat pels dos equips, però el Chelsea va aconseguir fer una defensa quasi infranquejable per l'atac blaugrana, que al final de la segona part només defenia amb 3 defenses.

Ara només cal esperar al difícil partit de tornada a Standford Bridge, on un 1 a 0 li serveix al Chelsea per passar a quarts de la Champions. Mentre que el Barça ha de buscar un gol per tal de posar les coses complicades al líder de la lliga anglesa.

martes, febrero 22, 2005

Paris Hilton cracked

Resulta que la Paris Hilton, famosa pel vídeo que es va publicar per Internet, torna a ser notícia. Algú li va crackejar la seva compte de T-Mobile on
emmagatzemava fotos que s'havia fet amb el mòbil.

Us passo el link amb les fotos que es van poder extreure:

Paris Hilton Mobile

A part li van extreure els missatges i la llibreta de direccions i
telèfons que tenia en el mòbil...

lunes, febrero 21, 2005

NBA All Star 2005



This weekend has been celebrated in Denver the 54th NBA All-Star Game.

The party of basketball was begun on Friday with the got milk? Rookie Challenge. Carmelo Anthony carried Sophomores to win against Rookies 133-106. Then Carmelo Anthony earned the MVP of this challenge on Denver, where Carmelo plays with his team Denver Nuggets. Chris Bosh added 26 points for the winners while Kyle Korver netted 21 on the strength of seven 3-pointers. Tony Allen, Luol Deng and Al Jefferson each scored 17 points for the Rookies.

On Saturday, the spectacle began with Radioshack Shooting Stars that was earned by Phoenik team composed by Shawn Marion, Diana Taurasi and Dan Majerle. The PlayStation Skills Challenge was earned by Steve Nash of Phoenix Suns, who won Earl Boykins in final.

The Foot Locker Three-Point Shootout wasn't have a good level of averages, but had very emotion. The victory was for Quentin Richardson from Phoenix Suns too, against Kyle Korver of Philadelphia Sixers.

The Sprite Rising Stars Slam Dunk was very spectacular, and it earned by Josh Smith of Atlanta Hawks, who made a Tomahawk of Dominique Wilkins with 'Nique jersey and hitting Wilkins' signature windmill slam. Josh Smith did a very good slum over Kenyon Martin too.

During all of the All-Star NBA weekend there are a lot of celebrities that don't want loose this event.

On the All-Star Game, the Eastern Conference of Allen Iverson and Shaquille O'Neil was defeated the West 125-115. There were good plays too by Lebron James, Grant Hill, Vince Carter, Dwayne Wade, Ilgauskas from East, and from West: Kobe Bryant, Tim Duncan, Yao Ming, Ray Allen, Dirk Nowitski, Steve Nash and Adamare Stoudemire.

The Most Valuous Player on All-Star Game was Allen Iverson from East. MVP Iverson scored 15 points, 5 rebounds and 10 assists, that he made to Vince Carter, Zydrunas Ilgauskas or LeBron James. Allen Iverson said he was tired and lightheaded during the day, probably because of Denver's mile-high altitude. He also won the award the last time the East won, in 2001. He scored 15 points over the last nine minutes then for a 111-110 victory, after the East had trailed by 21.


domingo, febrero 20, 2005

La Profecía (The Omen)

La Profecía (The Omen) fue dirigida por Richard Donner en 1976, y fue escrita por David Seltzer. La película está protagonizada por Gregory Peck, Billie Whitelaw, Patrick Trogough, David Warner, Harvey Stephens y Martin Benson.

El film se basa en la historia del nacimiento del anticristo, como se desarrolla su infancia, y como su padre es advertido por diferentes personas del peligro que entraña su supuesto hijo.

La película tiene escenas muy logradas, con su música y la cara del chaval ya parece demoniaca. En conjunto es un buen film de terror.

Entre lo destacado de esta película cabe reseñar la banda sonora de Jerry Goldsmith, que está basada en la presencia de un opresivo canto Ave Satani.


sábado, febrero 19, 2005

Al final de la escalera

El otro día vi la película Al final de la escalera del director Peter Medak, y guión de William Gray y Diana Maddox. Los intérpretes del film son Barry Morse, Helen Burns, Jean Marsch, Trish Van Devere, George C. Scott y Melvyn Douglas. El nombre original de la película es The Changeling y, aunque fue rodada en el año 1979 sigue siendo actual por su temática. E incluso le veo muchos puntos en común a películas actuales como La Maldición o The Ring, que deben haberse inspirado en esta y en otros films.

La película trata de un compositor John Russell que después de trasladarse por la muerte de su mujer e hija, se despierta bañado en sudor como consecuencia de una pesadilla al oír el extraño ruido procedente de una de las habitaciones del piso de arriba. Desde la terrible muerte de su familia, John ha estado viviendo en esa casa solitaria a la que se trasladó con la esperanza de recuperar la paz interior, pero paz es algo que no ha hallado, pues en numerosas ocasiones ha creído ver el cadáver de un joven. Cuando empieza a creer que ha perdido el juicio, registra la casa y descubre una entrada secreta a un antiguo cuarto infantil olvidado desde hace mucho, donde encuentra una silla de ruedas y una caja de música. John siente que allí ha sucedido algo terrible e intenta establecer contacto a través de un médium. La siniestra sesión de espiritismo revela que un espantoso crimen ha quedado sin vengar.

La verdad es que la película Al final de la escalera es altamente recomendable, es muy buena.


viernes, febrero 18, 2005

All Star Game NBA 2005

Aquest cap de setmana, a part d'haver la Copa del Rei de Bàsquet, també tenim l'All Star Game de la NBA.

Els partits, concurs de mates i de triples podrem seguir-los pel Canal+ en obert:

Matinada Dissabte 19 - Diumenge 20

02:00 Programa NBA en acción
02:30 Baloncesto NBA+: All Star Saturday (concurso mates/triples)

Matinada Diumenge 20 - Dilluns 21

02:30 Baloncesto NBA+: All Star Weekend (All Star Game)

Els equips d'aquest partit d'All Star seran els següents:

CONFERENCIA EST

Cinco inicial: Vince Carter (New Jersey), Grant Hill (Orlando), Allen Iverson (Philadelphia), LeBron James (Cleveland) y Shaquille O'Neal (Miami).

Banquillo: Gilbert Arenas (Washington), Zydrunas Ilgauskas (Cleveland), Antawn Jamison (Washington), Jermaine O'Neal (Indiana), Paul Pierce (Boston) Dwyane Wade (Miami) y Ben Wallace (Detroit).

Entrenador: Stan van Gundy (Miami)


CONFERENCIA OEST

Cinco inicial: Kobe Bryant (L.A. Lakers), Tim Duncan (San Antonio), Kevin Garnett (Minnesota), Tracy McGrady (Houston) y Yao Ming (Houston).

Banquillo: Ray Allen (Seattle), Manu Ginobili (San Antonio), Rashard Lewis (Seattle), Shawn Marion (Phoenix), Steve Nash (Phoenix), Dirk Nowitzki (Dallas), Amaré Stoudemire (Phoenix).

Entrenador: Gregg Popovich (San Antonio)

jueves, febrero 17, 2005

Paseo por la ciudad

Al salir del trabajo, como ya estaba en la ciudad, me he dado el gustazo de volver andando a casa (Diese el gustazo, dieselo... anuncio de Citroën). Aunque hacia un frío típico de Febrero, el mes más frío en nuestras latitudes, el paseo ha sido agradable. Yo iba bien abrigado, a paso ligero, y con mi iPod en modo aleatorio.

La ciudad está más gris que nunca, ayudad por el cielo gris y por el cada vez más abundante asfalto. Las nuevas construcciones se mezclan con las casas antiguas, en dónde antes sólo había campos. Las empresitas y comercios van cambiando, aunque por la hora la actividad no hacía presagiar buena caja. Hoy no tenía hambre consumista, con lo que no tenía ningún número para comprar nada.

Me tengo que tomar más días para hacer este tipo de paseos, en lugar de los típicos atascos que me chupo cada día para entrar en Barcelona.


miércoles, febrero 16, 2005

Devils and Dust

Gracias al mail de un amigo, me he enterado de que Bruce Springsteen sacará un nuevo disco. Según El Mundo, el Boss sacará el próximo 26 de Abril un disco llamado Devils and Dust, cuya traducción sería algo así como demonios y arena. Según Backstreets, los tracks del nuevo disco son:

1. Devils & Dust
2. All The Way Home
3. Reno
4. Long Time Comin'
5. Black Cowboys
6. Maria's Bed
7. Silver Palomino
8. Jesus Was an Only Son
9. Leah
10. The Hitter
11. All I'm Thinkin' About
12. Matamoras Banks

El último disco que sacó Bruce, The Rising, salió al mercado hace ya dos años. A partir de la salida de este disco, el Boss realizó una gira de conciertos, The Rising Tour, que lo llevó al Estadi Olímpic de Barcelona donde tuve la oportunidad de verlo en directo. La verdad es que fue una pasada!!


martes, febrero 15, 2005

Griffin iTrip

Fa un temps em vaig comprar el Griffin iTrip per a la iPod, i la veritat és que és un "trunyo" no el recomano per res del món. Teòricament serveix per emetre el que es reprodueix per la iPod a qualsevol ràdio via una freqüència, la que es sel·leccioni. Jo ho volia per al cotxe, però es sentia més interferència que música. Tant bonic i funcional que semblava per la web, i després res de res.

lunes, febrero 14, 2005

Nou Ford Focus ST

Aquest és el nou Ford Focus ST que es presentarà en el Saló de l'Automòbil de Ginebra:



Aquest Ford Focus ST porta un motor Duratec de 2.5 i 220 CV, i arribarà al nostre país a finals del 2005.

domingo, febrero 13, 2005

Ae fond kiss (Sólo un beso)

Ayer fui a ver "Ae fond kiss" en versión original, y me gustó un montón. Como siempre el director Ken Loach no me deja indiferente, sabe llegar muy bien a la fibra. Ae fond kiss, traducida por Sólo un beso, está protagonizada por Atta Yakub y Eva Birthistle.

Ae fond kiss trata de la relación entre un joven de origen pakistaní con una joven irlandesa católica en Glasgow. El director Ken Loach y el guionista Paul Laverty plasman los problemas culturales, de racismo y de religión dentro de esta romántica historia de amor.

Esta película fue presentada en la 54a edición de la Berlinale, Festival Internacional de Cine de Berlín, con una buena acojida, y estuvo nominada al Oso de Oro como mejor película.


sábado, febrero 12, 2005

Laetitia Casta

Laetitia Casta és una model francesa nascuda a Pont Audemer el 17 de Maig de 1978. Laetitia medeix 1,72m i és castanya amb ulls clars, concretament blaus.

Laetitia Casta ha protagonitzat moltes campanyes de publicitat per a línies de moda, de bellesa personal, cosmètica i grans magatzems. També ha aparegut a diverses pel·lícules com Asterix i Obèlix, Las bicicletes blaves o Gitano.


viernes, febrero 11, 2005

Carteles de Cine

Por casualidad me he encintrado con esta página web que recoge gran cantidad de carteles de películas de todos los tiempos. Carteles de Cine incluye carteles de películas recién estrenadas como Constantine, Amor Idiota o Spanglish, hasta films antiguos como Excalibur, Superman o Nacido el 4 de Julio.

jueves, febrero 10, 2005

Entradas concierto U2

Eran las siete y cuarto cuando me sonaba el despertador. Durante la mañana sólo tenía un objetivo: conseguir entradas para el concierto de U2 en Barcelona del próximo mes de agosto. Después de desayunar escuchando las "adivinanzans del Wayordomons" del Arús en la 100, salgo con el coche hasta el FNAC de Diagonal Mar. La primera misión imposible de la mañana es aparcar, pero después de dar tres vueltas con el coche y apagar la radio para concentrarme, consigo encontrar un bonito aparcamiento cercano.

Al dirigirme hacia el FNAC de este centro comercial me extraña no ver ninguna cola. Al llegar hasta la puerta de la esquina del FNAC, leo en una serie de carteles, cuáles son los tipos de entradas, los precios, la obligación de pagarlas en efectivo y finalmente que la cola empieza en la calle Josep Pla. Es entonces cuando me asomo detrás de la esquina y veo una multitud de gente, más o menos ordenada, y que hasta el momento no había divisado. Se trata del principio de la cola. Empiezo a andar, viendo la cantidad de gente y no me lo creo. Sigo andando, y veo sacos de dormir, mucha pollinada, gente con traje y corbata..., giro al final de la calle por la siguiente esquina, y sigo andando sin ver el final de la cola!!!

Pero finalmente encuentro el último de la fila, hasta ese mismo instante. Cuánta gente que se ha reunido en este sitio con el mismo propósito que yo: conseguir unas entradas carísimas para un concierto que se celebrará de aquí a 6 meses en unas fechas de agosto en las que yo acostumbro a estar missing.

Al cabo de pocos minutos, se acerca un chaval de la organización con peto amarillo fluorescente y acento argentino repartiendo unos número azules, con el objetivo de que no hayan aglomeraciones cuando abran las puertas, y la gente entre ordenada y sin colarse. A mi me dá el número "03 0813", es decir que tengo 812 personas con ticket delante. Hago un sencillo cálculo: 800personas * 6entradas = 4800 entradas , y me doy cuenta que aunque pierda toda la mañana hacendo la cola, me voy a quedar sin poder ir al concierto: únicamente se vendían en este punto 2000 miserables entradas. Me comentan los mismos de la organización, que hay otros puntos de venta, pero que todos están colapsados de gente.

Llamo a los amigos con los que había quedado para cambiar de táctica, nos basaremos única y exclusivamente en el arte de llamar por teléfono. Lo llamo arte porque he estado durante una hora ininterrumpidamente llamando, y casi siempre comunicaba. Las veces que no comunicaba respondía la voz femenina de Telefónica anunciando "hay sobrecarga en la red". Y encima la web de TickTackTicket estaba caída de antes de las 9 de la mañana, como siempre que hay algún concierto.

Por suerte una amiga mía ha conseguido mediante su móvil que el contestador que respondiese, no fuese el de telefónica, sino el de TickTackTicket y ha comprado las buscadas entradas para todos los que queremos ver este espectáculo de U2. Creo que después de Bruce Springsteen, Rolling Stones, Oasis i Radiohead, es el gran concierto que por el momento me queda presenciar.

Por cierto, suerte que hemos conseguido entradas porque las 80.000 entradas para el concierto de Barcelona, que tendrá lugar en el Camp Nou, que se habían puesto a la venta hoy jueves se han vendido en sólo 8 horas según Europa Press.

miércoles, febrero 09, 2005

Microsoft compra Sybari

Com que Microsoft té ara una especial preocupació per els temes de seguretat i antivirus, està seguint una política d'adquirir empreses o productes que puguin solventar un problema que tenen els seus sistemes operatius i que amb la seva infrastructura actual no han pogut resoldre. Així doncs, dins d'aquesta línia s'emmarca l'adquisició de la companyia Sybari per part del gegant de Redmond.

Sybari és una empresa que es dedica al desenvolupament de productes antivirus, antispam i filtratge de continguts. Dins dels productes d'antivirus tenen per a Microsoft Exchange, SharePoint i Live Comm Server, així com IMLogic, per a Lotus Notes Domino i per a la inserció de gateways SMTP dins de la infrastructura de correu d'una empresa.

La veritat és que el producte que he tingut oportunitat de provar, Antigen per a Domino, deixava molt que dessitjar a un producte d'antivirus de correu, sobretot pel que fa a la seva estabilitat.

Segurament Microsoft ha utilitzat el seu coneixement de l'empresa Sybari durant el desenvolupament d'antivirus per a Exchange 2003 o altres productes, per tal de decidir-se per aquesta i no un altre de les empreses d'antivirus competidores.

Però en definitiva, el que aconsegueix Microsoft amb l'adquisició de Sybari és millorar la seva imatge en l'aspecte de seguretat, i segurament acabarà treient al mercat un antivirus inclòs en el paquet dels seus sistemes operatius per tal d'evitar que la gran majoria de gent que utilitzi els seus productes estiguin a Internet sense cap protecció de virus.

martes, febrero 08, 2005

Adriana Lima

Adriana Lima és una nova supermodel que està entrant en força dins del món de la moda. Adriana és brasilera, va néixer a Salvador de Bahia el 12 de Juny de 1981.

Adriana Lima és de l'agència Elite de Sao Paulo. Adriana es va donar a conèixer sobretot amb la publicitat de Victoria's Secret tal i com vaig escriure en el seu moment en aquest blog

Si teniu l'oportunitat de veure Adriana Lima no us la perdeu!


lunes, febrero 07, 2005

Million Dollar Baby

L'altre dia vaig anar a veure Million Dollar Baby en versió original. La pel·lícula està dirigida per Clint Eastwood i protagonitzada per Hilary Swank, Morgan Freeman i ell mateix, tots ells nominats als Oscars per la Acadèmia. Concretament, Million Dollar Baby té 5 nominacions: millor pel·lícula, millor director amb Clint Eastwood, millor actriu amb Hilary Swank, millor actor amb Clint Eastwood i millor actor secundari amb Morgan Freeman.

Million Dollar Baby és una pel·lícula amb dos seccions molt marcades. La primera part de la pel·lícula tracta de com funciona el món del boxeig així com la relació que s'estableix entre un entrenador i una boxejadora aficionada. La segona part és de sentiments i de com es veu la vida al cap i a la fi, amb els seus prejudicis i amb les seves crues veritats.

Personalment, Million Dollar Baby m'ha agradat, tot i que potser no he trobat pas que fós una pel·lícula rodona, ni tampoc estic d'acord amb el que he sentit d'a´gún crític de cinema afirmant que és una de les millors pel·lícules dels últims anys. Això sí, Million Dollar Baby és recomanable.



Poden aconseguir-se bones fotos del rodatge de la pel·lícula a la web de Rotten Tomatoes.

Una curiositat: Buscant informació relacionada amb la pel·lícula, he topat amb una web anomenada Million Dollar Baby (Exclusively Yours), que es tracta d'una tenda que ven per Internet mobiliari sobretot dirigit a bebés. La marca ja existia abans que la pel·lícula, doncs es va fundar en el 1990 a Los Angeles (California), i tenen la web amb la direcció bona milliondollarbaby.com

domingo, febrero 06, 2005

Diumenge esportiu

Avui és un diumenge ESPORTIU, ho escric en lletres majúscules, no perquè hagi de fer cap marató, sinó perquè avui hi ha interessants events esportius televistas per la televisió.

Concretament avui tenim un diumenge esportiu amb la següent programació:

17:00h TV2: Final Mundial Balonmano: España - Croacia
A veure si España aconsegueix finalment endur-se un Campionat Mundial de Balonmano, després de que mai hagi arribat ni a la final. Ahir contra Tunez van saber portar el partit, sobretot gràcies a un incummensurable David Barrufet i un excel·lent Iker Romero. Davant tindrà un rival molt difícil: Croàcia que es va desfer ahir de França.

17:00h C+: Lliga Anglesa: Manchester City - Chelsea FC
L'imparable Chelsea de Jose Mourinho, líder indiscutible a la Premier League, s'enfronta a un Manchester City que ha estat l'únic equip que ha vençut al Chelsea amb el que es porta disputat de campionat.

21:00h C+: Lliga: Barça - At. Madrid
El nostre Futbol Club Barcelona s'enfrenta en el Camp Nou a un Atlético de Madrid molt irregular, però que ve amb Fernando Torres i Gronjkaer amb moltes ganes de fer un bon partit. El Barça només li serveix la victòria per tal de que el Real Madrid no se li apropi gaire, ja que ahir va guanyar per 4 a 0 a un desconegut Español.

24:30h C+: Super Bowl de la NFL: Eagles - Patriots
Aquesta nit es disputa a Jacksonville (Florida) la XXXIX Super Bowl entre els New England Patriots i els Philadelphia Eagles.
Dins de l'espectacle de la Super Bowl es farà un preconcert per part d'Alicia Keys, Gretchen Wilson, Charlie Daniels, Black Eyed Peas i Jonh Fogerty. Però el plat fort està reservat per a la mitja part on Paul McCartney oferirà un mini-concert que en el ja clàssic Ameriquest Morgage Super Bowl XXXIX Halftime Show.

sábado, febrero 05, 2005

¿Reserves una PSP?

Avui he passat pel Mediamarkt i m'he adonat que tenien en exposició la nova PSP. PSP vol dir Play Station Portable i és la nova incursió de Sony en el món de les videoconsoles. El seu disseny és molt atractiu i és espectacularment petita per la definició i les capacitats que té.



Com veieu en la foto, la consola manté els típics controls heredats de la PlayStation amb els símbols característics. A més cal destacar la pantalla LCD de 4,3 pulsades que incorpora la PSP, amb una qualitat de resolució molt aconseguida, concretament 480x272 píxels am 16,7 milions de colors.

Nosaltres haurem d'esperar encara un temps per gaudir-ne, però al Japó la PSP va sortir fa unes setmanes, i va batre totes les expectatives venent 300.000 unitats en un tres i no res. I això que no és precisament barata, ja que al Japó ha sortit a un preu de 20.700 yens, és a dir uns 150 €uros, mentre que la PSP amb el Value Pack d'accessoris va sortir a un preu de 26.040 yenes, uns 190 €uros.

Amb la nova PSP, Sony fa una aposta per les consoles portàtils, fent una incursió dins de l'entreteniment més móbil que fins ara era un territori totalment dominat per Nintendo, que també prepara el llançament a Europa d'una nova versió de consola, Nintendo DS, que a la seva vegada fa funcions de PDA amb llapis inclòs.

Una galeria interessant de fotos de la nova PSP de Sony la podem trobar a la següent web.

viernes, febrero 04, 2005

Star Wars III

Mientras esperemos a que llegue Star Wars III: Revenge of the Sith, que seguramente se estrenará el 19 de Mayo de 2005, tenemos que ir calentando motores.

Resulta que se ha publicado el "crawl" de esta película, es decir los típicos títulos que aparecen al principio de las películas de Star Wars que se van alejando del espectador con un efecto de 3D:

Episode III
REVENGE OF THE SITH
War! The Republic is crumbling under attacks by the ruthless Sith Lord, Count Dooku. There are heroes on both sides. Evil is everywhere.

In a stunning move, the fiendish droid leader, General Grievous, has swept into the Republic capital and kidnapped Chancellor Palpatine, leader of the Galactic Senate.

As the Separatist Droid Army attempts to flee the besieged capital with their valuable hostage, two Jedi Knights lead a desperate mission to rescue the captive Chancellor....

Vía Microsiervos, adjunto su traducción:

Episodio III
LA VENGANZA DEL SITH
¡Guerra! La República se derrumba bajo los ataques del despiadado Lord Sith, el Conde Dooku. Hay héroes en ambos bandos. El mal está en todas partes.

En una sorprendente maniobra, el malvado líder de los androides, el General Grievous, ha entrado en la Capital de la República y secuestrado al Canciller Palpatine, el líder del Senado Galáctico.

Mientras el Ejército Separatista Androide intenta huir de la capital sitiada con su valioso rehen, dos Caballeros Jedi dirigen una misión desesperada para rescatar al Canciller cautivo …

Además podéis disfrutar del trailer en distintos formatos y de algús screenshot como este:


jueves, febrero 03, 2005

Skype

El domingo leía un artículo de El País (no pongo el link porque te hacen pagar por poder leer sus artículos on-line) que Skype ya cuenta con más 55 millones de usuarios. El artículo comentaba la importancia que está cogiendo la VoIP (voz sobre IP) gracias a este producto, que puedes descargarte desde la página web www.skype.com/download para poder hablar gratis como si lo hicieras telefónicamente.

Haciéndose eco de la revolución que supone la telefonía mediante Internet, la revista Newsweek dedicó su portada al tema titulando: "Phone of the Future: How Internet calling will revolutionize the way we communicate" y señaló que se trata de la mayor amenaza hasta el momento para las operadores de telecomunicaciones.

Las operadoras ya están tomando cartas en el asunto. Por ejemplo BT (British Telecom) ha anunciado que cambiará a la red IP las conexiones de todos sus clientes en un plazo no superior a 7 años, combinando P2P con la tecnolgía Wifi.

Y es que no quieren que les pase lo mismo que a Western Union que rechazó comprar la patente del teléfono a Bell por 100.000 dólares con argumentos absurdos: "¿Por qué va a querer nadie usar este poco práctico dispositivo (el teléfono), cuando puede enviar un mensajero a la oficina de telégrafo de su ciudad? Este dispositivo no es más que un juguete". 3 años después, Bell se quedó con los activos de Western Union naciendo AT&T. Por cierto, recientemente AT&T ha sido adquirida por SBC por 16 billones de dólares.

Después de hacer memoria, mientras que escribía el artículo, me he acordado de la primera vez que oí hablar de Skype y por tanto de la primera vez que lo utilicé. Fue a raíz de un artículo que leí en el Avui a finales de agosto del 2004. Skype Technologies fue fundada por los jóvenes escandinavos Janus Friis y Niklas Zennström, también fundadores de KaZaA, y ha recibido inversiones de Tim Draper, Draper Fisher Jurvetson ePlanet, Index Ventures, Bessemer Venture Partners y Mangrove Capital Partners. Su producto Skype fue presentado el 27 de Julio del año pasado, así que aproveché casi desde su lanzamiento las posibilidades que ofrece este producto que des de aquí quiero recomendar.

miércoles, febrero 02, 2005

Oscar nominees

This is the nominee list of the most important Oscar:

Best Actress in a leading role
Annette Bening - BEING JULIA
Catalina Sandino Moreno - MARIA FULL OF GRACE
Imelda Staunton - VERA DRAKE
Hilary Swank - MILLION DOLLAR BABY
Kate Winslet - ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND

Best Actor in a leading role:
Don Cheadle - HOTEL RWANDA
Johnny Depp - FINDING NEVERLAND
Leonardo DiCaprio - THE AVIATOR
Clint Eastwood - MILLION DOLLAR BABY
Jamie Foxx - RAY


Best Actress in a supporting role
Cate Blanchett - THE AVIATOR
Laura Linney - KINSEY
Virginia Madsen - SIDEWAYS
Sophie Okonedo - HOTEL RWANDA
Natalie Portman - CLOSER

Best Actor in a supporting role
Alan Alda - THE AVIATOR
Thomas Haden Church - SIDEWAYS
Jamie Foxx - COLLATERAL
Morgan Freeman - MILLION DOLLAR BABY
Clive Owen - CLOSER

Best Directing
Martin Scorsese - THE AVIATOR
Clint Eastwood - MILLION DOLLAR BABY
Taylor Hackford - RAY
Alexander Payne - SIDEWAYS
Mike Leigh - VERA DRAKE

Best Picture
THE AVIATOR
FINDING NEVERLAND
MILLION DOLLAR BABY
RAY
SIDEWAYS

At the moment, I only watched Closer and Collateral of these films. I try to watch some more films before the 77th Annual Academy Awards at 27th February.

The most favourite films are The Aviator of Martin Scorsesse with 11 nominees, Million Dollar Baby of Clint Eastwood with 7 nominees, and Finding Neverland with 7 nominees too.Finally, I want that Natalie Portman and Clive Owen will win their Oscar for film Closer.

martes, febrero 01, 2005

664,5 millones de móviles en 2004

Según la consultora IDC, durante el año que hemos dejado atrás, el 2004, se han vendido unos 664,5 millones de móviles en todo el mundo. Esto supone un aumento del 29,3% respecto el año anterior.

Las marcas de teléfonos móviles con mayores ventas han sido Nokia con 66 millones de unidades, Motorola con 32 millones, Samsung con 21 millones, LG Electronics con 14 y Siemens con 13,5 millones de teléfonos móviles vendidos durante el 2004.

De esta forma la marca finlandesa copa el 34% del mercado de móviles, seguido de la americana con el 16,4%, después la marca coreana con un 11%, LG con 7,2% y la marca alemana Siemens con un 6,9% del mercado.

Curiosamente LG es la única empresa de estas 5 que no tiene una nacionalidad definida, pues aunque su origen es coreano, en 1995 adquiere la americana Zenith y más tarde establece joint ventures con Phillips para pantallas LCD y CRT.