domingo, diciembre 11, 2005

Récord de Robbie Williams

Robbie Wiliams ha batut un rècord fa pocs dies. Coincidint amb el seu nou disc anomenat "Intensive Care", ha planejat una ambiciosa gira de concerts a nivell mundial. Doncs bé, Robbie Williams va vendre en un sol dia 1,6 milions d'entrades per als concerts de la seva gira, esgotant les entrades en concerts com els previstos a Buenos Aires.

Aquesta xifra ha fet mereixedor a Robbie Williams d'entrar en el llibre del rércords, superant el grup N'Sync que des de l'any 2000 tenien el récord, al vendre 1 milió d'entrades en 24 hores per al tour "No Strings Attached" que van realitzar en els Estats Units.

Segons he pogut veure a la Robbie Williams' Shop, el cartell de Sold Out en els concerts que donarà l'any que ve Robbie Wiliams ja està penjat per als dos concerts al Koning Boudewijn Stadium de Brusseles, per als 4 de l'Arena d'Amsterdam, pel del Parc dels Princeps de Paris, per als 2 a l'Ullevi de Gothenburg, per als 2 del Parken de Copenhagen, per als 2 en el Festwiese Ostragehege de Desden, els dos en el Trab-Arena Bahrenfeld d'Hamburg, els tres en el Olympicstadion de Munich, els 2 en el Janhwiese am RheinEnergieStadion de Köln i en el mateix Hockenheimring de Hockenheim.

Recordo que quan vaig estar fa poc a Berlin em va sobtar veure tanta propaganda d'uns concerts en el mes de Juliol, dels que per cert ja s'han venut totes les localitats pel 27 i 28 de Juliol en el Olympicsstadion.



També cal destacar que ja ha exhaurit les entrades pels dos concerts en l'Ernst Happel Stadium de Vienna, els 2 del Stade de Suisse de Berna, els dos de Glasgow en el Hamden Park, l'únic concert de Budapest en el Nepstadion i el de Milan a San Siro. A UK també hi ha penjat el Sold Out en els dos concerts de Setembre al Roundhay de Leeds, i els ni més ni menys que 5 que farà en el Wembley Stadium de London.

És curiós que en aquesta gira de Robbie Wiliams anomenada TOUR 2006, i que està protagonitzada per T-Mobile i Sony-Ericsson, no s'hagi previst cap concert a Barcelona. Tot i això, Robbie Wiliams sí que va estar a Barcelona invitat pel programa del Buenafuente, però de momemnt desconec si finalment passarà pel nostre país. És curiós com un component de Take That ha arribat a triomfar tant i fins i tot arrasar en quant a tickets de concert es refereix.

Per cert, les cançons del nou album Intensive Care es poden escoltar a la webWhat's Your Future.

No hay comentarios: