domingo, noviembre 20, 2005

Sunday in Berlin (6/10)

Avui ens hem despertat no massa d'hora, i hem seguit una tradició alemana que és fer un esmorzar-dinar en un dels restaurants que s'acondiciona per tal efecte. Aquesta tradició de cap de setmana ve a ser un self-service que per 6 €uros menges tot el que vols de productes dolcos, tipus pastes o panets, i de salats tipus "revoltillo" d'ou, embutit, foromatges, o saltxitxes...

Amb la panxa plena hem anat cap a una zona una mica apartada de la ciutat. Després hem estat passejant per la zona comercial, però que estava tancada perquè és diumenge. Passejant hem topat amb aquest monument que apareix a la portada de la meva guia:



Després ens hem adentrat en un mercat de Nadal que hi ha al costat de l'Esglèsia de la Memòria o Esglàsia Commemorativa del Kaiser Guillermo, ja que només un tros de la qual va quedar en peu després de la Segona Guerra Mundial:



Al costat d'aquesta esglèsia mig derruïda, i amb uns mosaics preciosos al sostre, hi ha la octogonal Sala d'Adoració afegida el 1961 i que des de dins m'han dit que és espectacular, però que no hi vaig accedir.

En un bar, i mentre ens preniem uns cafes per calentar-nos del fred de fora, han entrat un grup de vascos. Resulta que era un grup de diferents agencies de viatges que venien a reconeixer hotels i llocs per recomanar als seus clients. S'havien trobat amb el problema de que el seu vol d'Iberia en destinació Madrid s'havia cancelat. Vem estar parlant amb un d'ells, potser el que es veia mes obert, i era l'únic tio del grup que eren uns 15. Ens va estar explicant que a la nit anterior van sortir de nit, i anant pel carrer els van convidar a una festa que es feia en un 4art pis I que s'ho havien passat de conya.

Nosaltres vem acabar la nit en un bonic restaurant alemany on vem sopar molt bé.

No hay comentarios: