miércoles, noviembre 23, 2005

The last day, return from Berlin (10/10)

Avui ens hem aixecat molt d'hora, a les 6h, per poder arribar amb temps a l'aeroport. Ens hem dutxat, hem fet la maleta, i ens hem despedit dels nostres amics alemanys amb qui hem estat tant a gust aquests dies. La veritat és que hem estat com a casa, potser la comparació seria es tractava d'un bocí de terra català a Berlin.

Hem agafat el S-Bahn S8, una de les línies verdes del complicat i complet transport public berlinès, en sentit Grünau. El metro anava molt ple, ja que es hora punta de la gent que entra a treballar a les 8h. Hem fet transbord amb el S45 en direcció Shönefeld. Us preguntareu si hi ha 45 linies, doncs no, el 5 simplement serveix per indicar una de les variants de recorregut que es fan sobre la S4.

Hem arribat al final de la linia S45 i hem hagut de desfer el "passeig" de tornada des de l'estació del S-Bahn fins a la terminal B de l'aeroport. Aquesta terminal B està quasi monopolitzada per EasyJet. Flughafen Shönefeld Berlin és un dels aeroports en els que aquesta companyia de low-cost ha implantat l'auto-check-in. Així que ens hem dirigit en una de les moltes màquines en les que has d'introduir, o bé el número de la tarjeta de crèdit o el codi de reserva. Llavors un cop seleccionats els noms dels passatgers et surten les tarjes d'embarcament, i et pregunta el número de maletes, de manera que et surt una etiqueta per maleta. Te l'enganxes a la maleta convenientment, i llavors vas únicament al mostrador perquè et comprovin el DNI i s'enduguin les maletes a facturar.

Un cop passat el control d'equipatges de mà he intentat fer una mica de shopping, pero aquesta terminal de l'aeroport té poques tendes, així que m'he quedat una mica amb les ganes. Ens hem prés un capuccino i un machiato abans d'embarcar en l'Airbus 319 des d'on estic escrivint ara.

D'aqui a un parell d'hores ja estaré a la meva ciutat, tenint menys d'un dia per prosseguir amb la quotidianitat diaria. Quina llàstima que ja s'ha acabat el viatge, ja ho diuen: "lo bo s'acaba!".

No hay comentarios: