domingo, noviembre 27, 2005

Barça 4 - Racing 1

Avui hem anat al camp, i tot i que els termòmetres marcaven 10 graus, el vent nòrdic ens portava una temperatura de sensació propera als graus negatius.

El Barça ha començat amb un equip de gala amb les novetats de Messi , Silvinho, Belletti i l'absència d'Oleguer a la defensa. El partit ha començat molt bé pels interessos blaugranas, quan un control dins l'àrea de Marquez ha propiciat un penalty. Ronaldinho ha xutat a baixa alçada i per la seva esquerre, com ja va sent habitual, i el porter del Racing ha fet una molt bona parada.

Tot semblava que el partit es complicaria, ja que arribava amb més perill el Racing de Santander que el Barça, tot i el domini de l'equip blaugrana. Però un genialitat d'Eto'o, absent fins aquell moment, ha obert el marcador. Eto'o ha robat una pilota i s'ha anat directe a barraca driblant fins a 4 defenses del Racing fins a creuar-la davant la sortida del porter. Un golàs!!

La segona part ha començat millor, quan una jugada des de la dreta de Messi ha produït el segon gol blaugrana, i el primer de la compte personal d'un Messi amb molta gana de gol des de fa molts partits, i una mica xupón pel meu gust. El gol ha provocat una pinya de tots els jugadors del camp del Barça al còrner dret contrari:



El tercer gol ha estat producte d'un penalty molt clar, gens discutible, que s'ha comès sobre Ronaldinho. Ell mateix ha agafat la pilota i ha assumit la responsabilitat de marcar-lo, tot i haver fallat el primer. Ronaldinho ha xutat també a la seva esquerre, però aquest cop a dalt i el porter ha fet l'estàtua.

El quart gol ha estat obra de Sylvinho quan en una internada per la seva banda esquerre ha acabat amb jugada personal i un rebot li ha deixat en safata el gol. D'aquesta forma ha acabat el compte golejador blaugrana, 4-0 que reflexe la superioritat i domini de la pilota del Barça sobre el Racing.

El gol del honor ha estat per un penalty comès per Marquez al tocar la bola amb les mans per protegir-se la cara, més que discutible. Aquest 4 a 1 afiança al Barça com a líder de la Lliga, i allunya a 6 punts al Madrid, que ha aconseguit un empat in-extremis a Anoeta davant de la Real.

No hay comentarios: