sábado, septiembre 10, 2005

El Sonido del Trueno

Ahir vaig anar a veure El Sonido del Trueno i és una pel·lícula que es pot veure i té trossos bons, tot i no ser cap maravella.

El Sonido del Trueno està dirigida per Peter Hyams, i protagonitzada per Edward Burns (Travis Ryer), Catherine McCormack (Sonia Rand) i per Ben Kingsley (Charles Hatton). Cal afegir que el film El Sonido del Trueno està basat en un relat curt de Ray Bradbury, conegut per noveles com Fahrenheit 451 i Cròniques Marcianes.



La pel·lícula està ambientada a l'any 2055 i tracta d'una empresa d'investigació científica que, arran del descobriment d'una màquina del temps, organitza safaris per a clients rics amb l'objectiu de caçar dinosauris a la prehistòria. Però els canvis que originen en el passat comporten desastroses conseqüències en el futur.

Al ser un film futurista, hi ha algunes escenes on apareixen ciutats futuristes, concretament Chicago en l'any 2055, i en la que es veu tot d'edificis moderns i els últims models de cotxes. Però el que no queda massa bé és algun efecte tipus videojoc, com el moviment de les banderes nordamericanes, sembla que estiguis jugant amb la PlayStation2.

No hay comentarios: