miércoles, septiembre 14, 2005

Barca debuta guanyant Champions

Per sort el Barça ha guanyat avui el primer partit de la Lligueta de la Champions, a sobre a domicili, tot i que hem patit molt, i hem tingut alguns errors defensius, que amb un altra rival tipus Chelsea ens haguessin portat a una fatídica pallissa. Espero que d'aquests errors infantils aprengui Rijkaard i els seus jugadors no repeteixin aquest tipus d'actuacions, que en una eliminatòria de Champions et setencien l'eliminació.

El Barça ha aconseguit encarrilar el partit amb un gol de Deco des de fora l'àrea que, ajudat pel petit toc d'un defensa, ha entrat al fons de la porteria amb el porter totalment despistat. La jugada ha estat de Gio, Ronaldinho i assitència d'Eto'o.

Durant el partit el Werder Bremen ha tingut moltes ocasions per empatar, però no ha estat fins que ha entrat Messi que s'ha decidit de debó el partit. Una assistència d'un Ronaldinho un tant desaparegut, ha creat un espai a Messi que ha provocat un penalty clar. El propi Ronaldinho ha estat qui l'ha transformat magistralment aconseguint el definitiu FC Barcelona 2 - Werder Bremen 0.



El jugador més destacat d'aquesta segona part de la primera jornada de la Lligueta de la Champions ha estat Iaquinta, el davanter de l'Udinese que havia intentat fitxar el FC Barcelona a finals de l'any passat enlloc de Maxi López. Iaquinta ha fet un hat-trick davant del Panathinaikos grec, i d'aquesta manera el debut de l'Udinese a la Champions ha estat immillorable.


No hay comentarios: