jueves, junio 16, 2005

CDs que escolto

Aquestes últimes setmanes he estat escoltant els següents CDs de música:

Damon Days by Gorillaz:
Aquest darrer disc del conjunt Gorillaz, on l'ex-cantant de Blur Damon Albarn té un paper destacat, segueix combinant música electrònica amb cançons amb ritme i la veu peculiar d'Albarn. Té cançons molt bones, i és un cd totalment recomable.

Don't Believe the Truth by Oasis:
Oasis torna a entrar a l'òrbita musical, després d'uns anys decadents, amb un disc amb algunes cançons molt aconseguides, sobretot les que aporten aire fresc deixant de banda el tipus de cançó dels seus darrers dos discs. Un bon anàlisi de les cançons del seu nou disc el podeu trobar a aquest magnífic article de Carles Matamoros en el diari Avui.

Blueprint2: The Gift & The Curse by JayZ:
Per qui no el conegui, JayZ té la virtud de remesclar i rapejar sobre altres hits o cançons conegudes, aconseguint en molts casos bones cançons. Si encara no heu escoltat cap de les cançons d'aquest rapper que està ennoviat amb la Beyoncé, us recomano que comenceu per la primera edició del Black Album, on rappejava sobre cançons dels Beattles... excel·lent!

Destiny Fullfilled by Destiny's Childs:
El retorn de les Destiny's Child, i possiblement l'últim disc que ens ofereixin, ve plagat de ritme i d'algunes cançons bones. Me'l vaig escoltar més els dies previs i posteriors al concert del Palau Sant Jordi.

Language.Sex.Violence.Other? by Stereophonics:
Una banda que m'era desconeguda, i gràcies al vídeo que vaig veure d'ells a FalixTV titulat Dakota, em va fer escoltar-lo més. Tenen 3 cançons excel·lents i crec que és un grup a seguir. Us el recomano de totes totes!

The Slim Shady by Eminem:
Eminem és un gran de la música rap, i aqust disc està força bé, tot i que reconec que a vegades cansa. Però igualment de quan en quan m'agrada escoltar-me'l.

No hay comentarios: