jueves, abril 28, 2005

Semifinals Champions League

Dimarts vem poder gaudir d'un espectacular partit entre AC Milan i PSV Eindhoven. El Milan va posar una davantera en l'equip titular que donava por: Kaka, Schevchenko i Crespo. I va ser sobretot Schevchenko el que estava més entonat i va posar en seriosos problemes al PSV, però aquestes ocasions van ser parades per un porteràs brasiler: Gomes. Aquest porter va ser el que va fer possible que el PSV estigui ara a la semifinal de Champions, ja que va fer una actuació excepcional a la tanda de penalties en els Quarts de Champions davant de l'Olimpique de Lyon.

Després de moltes ocasions per part del Milan, la majoria aturades per Gomes, en el minut 43 va ser Schevchenko qui va posar el 1 a 0 en el marcador.

El PSV no va fer una bona part i es va veure clarament superat per un Milan excepcional. A mi em va decepcionar un possible fitxatge del Barça com Van Bommel, que gairebé no va fotre res en tot el partit.

Però la segona part va ser molt diferent a la primera. El PSV es va posar les piles i va fer mèrits per empatar en el marcador, amb el Cocu fent passes de gol, i amb els davanters tenint diverses ocasions però amb remats innocents que parava fàcilment l'altre porter brasiler del partit: Dida.

La veritat és que Brasil té uns dos molt bons porters com Gomes i Dida, i tot i que Dida és el titular a la sel·lecció, després de veure l'anada de les semifinals de la Campions jo posaria a Gomes com a titular.

Però no va ser el PSV qui va poder marcar durant la segona part, sinó que va ser un acabat de sortir com Tommason qui va decidir el partit gràcies a una pilota morta després d'un xut de Kaka. Així doncs el partit va acabar amb un 2 a 0 que fa pressagiar que AC Milan serà un dels finalistes.

Dimecres no vem veure un partit tant bonic, però va ser un partit jugat amb molta força entre Chelsea i Liverpool. EL partit va acabar 0 a 0 tot i que vana haver algunes bones ocasions per part del Chelsea amb Joe Cole Lampard, i Baros i Luis Garcia per part del Liverpool.

Tot sembla apuntar que la final serà Milan-Chelsea.