sábado, abril 30, 2005

Memphis 90 - Phoenix 110

He tingut l'ocasió de veure el tercer partit de la primera ronda dels playoffs entre Memphis Grizzlies i Phoenix Suns. El partit era el primer que es disputava en el FedEx Arena de Memphis, i s'arribava després de dues victòries consecutives dels Suns a Phoenix. En el segon partit Pau Gasol havia rendit a molt bon nivell fent 28 punts i agafant 16 rebots, però el protagonista de l'eliminatòria és un altre: Amare Stoudamire.

Tot i que Memphis ha sortit molt mentalitzat en el partit, amb les piles ben carregades i amb un objectiu clar, l'avantatge inicial ha durat bens pocs minuts, ja que just abans del primer quart Phoenic s'ha posat al davant en un marcador molt alt: 30 a 31 pels Suns. I és que Memphis ho estava donant tot, potser l'única part del partit que ha jugat, mentre que Phoenix remuntava i anotava fàcilment.

El segon i tercer quart Phoenix ha sentenciat el partit amb un repertori molt directe de jugades, moltes de les quals culminaven amb Amare Stoudamire, molt poderós sota els taulells. Cap del jugadors de Memphis era capaç de frenar-lo, i és per això que ha arribat als 30 punts. L'últim quart no ha tingut cap tipus de repercussió ja que el partit ja estava sentenciat.

En aquest tercer partit Amare Stoudamire ha acabat fet 30 punts amb una sèrie de 11 de 19 en tirs de camp, agafant 9 rebots. Però Amare ha estat molt ben acompanyat de Joe Johnson amb 20 punts, Jackson amb 17, Shawn Marion amb 14 punts i 13 rebots, i Steve Nash amb 13 punts i que ha estat descansant bona part de la segona part reservant-se un cop el partit ja estava decidit.

Per part dels Memphis Grizzlies cap jugador ha fet un bon partit, però potser destacar l'actuació de Lawrencen Wright amb 14 punts i 8 rebots, acompanyat per Pau Gasol amb un discret partit fent 13 punts i 3 rebots, Mike Miller amb 13, Jason Williams amb 10 i Battier amb 10 punts i 8 rebots.