miércoles, marzo 30, 2005

Reality Bites

La pel·lícula Reality Bites, traduïda com Bocados de Realidad, és una comèdia sobre l'amor en els anys 90 que tracta de mostrar una visió de la realitat des de l'anomenada Generació X.

Recordar que el terme Generació X va ser apodat per Douglas Coupland a través del llibre amb el mateix nom, i fa referència a la generació que en els 90 tenia uns 20 anys, així que estaríem parlant dels nascuts al 70-73.

El film Reality Bites està dirigit per Ben Stiller, que també és un dels protagonistes, la història està escrita per Helen Childres, i està produïda per Danny DeVito i Michael Shamberg. Els protagonistes de la pel·lícula són Winona Ryder, Ethan Hawke, Janeane Garofalo i Steve Zahn.



Reality Bites comença quan Lelaina, personatge interpretat per Winona Ryder, es gradúa i es reuneix amb els seus amics Troy, Sammy i Vicy per prendre unes cerveses i comença a gravar un video en el que plasma les diferentes visions de la vida de cadascú. Lelaina treballa com ajudant de producció en un programa de televisió matinal, a les ordres d'un presentador engreït i amb la pressió que li fa jugar-se el lloc de treball. Però Lelaina sofreix un canvi a la seva vida al conèixer a Michael, un home que representa tot el que els seus amics aburreixen, però que en canvi ella es veu atreta per ell.

No hay comentarios: