sábado, febrero 05, 2005

¿Reserves una PSP?

Avui he passat pel Mediamarkt i m'he adonat que tenien en exposició la nova PSP. PSP vol dir Play Station Portable i és la nova incursió de Sony en el món de les videoconsoles. El seu disseny és molt atractiu i és espectacularment petita per la definició i les capacitats que té.



Com veieu en la foto, la consola manté els típics controls heredats de la PlayStation amb els símbols característics. A més cal destacar la pantalla LCD de 4,3 pulsades que incorpora la PSP, amb una qualitat de resolució molt aconseguida, concretament 480x272 píxels am 16,7 milions de colors.

Nosaltres haurem d'esperar encara un temps per gaudir-ne, però al Japó la PSP va sortir fa unes setmanes, i va batre totes les expectatives venent 300.000 unitats en un tres i no res. I això que no és precisament barata, ja que al Japó ha sortit a un preu de 20.700 yens, és a dir uns 150 €uros, mentre que la PSP amb el Value Pack d'accessoris va sortir a un preu de 26.040 yenes, uns 190 €uros.

Amb la nova PSP, Sony fa una aposta per les consoles portàtils, fent una incursió dins de l'entreteniment més móbil que fins ara era un territori totalment dominat per Nintendo, que també prepara el llançament a Europa d'una nova versió de consola, Nintendo DS, que a la seva vegada fa funcions de PDA amb llapis inclòs.

Una galeria interessant de fotos de la nova PSP de Sony la podem trobar a la següent web.

No hay comentarios: