martes, diciembre 21, 2004

Barça 2 - Llevant 1

S'ha vist un dels partits més difícils en el Camp Nou aquesta temporada. El Llevant ha plantat cara a un Barça que no acabava de funcionar.

El Barça ha plantejat el partit amb dos canvis excepcionals: Rubén per Víctor Valdés, a causa de la tarjeta vermella que va veure el porter titular en partit contra el València per tocar la pilota amb la mà fora l'àrea. Per altra banda, per precaució no va jugar el mexicà Rafa Márquez, i va ser substituït per Damià que va ocupar la banda dreta, pujant la posició de Belleti a quasi extrem, i el Xavi va fer de Márquez.

Els canvis no van ser massa positius per al funcionament de l'equip. Semblava que Iniesta es podria sortir bé ja que ocupava la seva posició natural per darrere dels davanters, però va estar ben tapat pel plantejament tàctic del llevant. Tampoc Xavi va saber conduïr bé la pilota, i era només Deco qui sabia conduïr bé l'equip.

Precisament Deco va inaugurar el marcador amb una falta escorada a l'esquerra, que el porter es va menjar perquè encara estava preparant la barrera. La primera part va acabar semblant que el Barça podia golejar, però sense que Eto'o tingués el seu dia de cara a gol.

En canvi la segona part ja va començar trabada, com en el dia del València, i en un contratac per pèrdua de pilota de Deco, en que Belleti va descuidar la seva banda i ni Oleguer ni Puyol van arribar, l'ex-barcelonista Jofre va marcar creuat a la sortida de Rubén.

El partit va agafar un caire pessimista on les escomeses blaugranes topaven amb l'organitzada defensa llevantina, sobretot a causa de que s'empenyien en entrar pel centre.

Finalment va ser Eto'o qui va solventar el partit a tres minuts del final gràcies a un xut potent des de la frontal de l'àrea. Sort d'Eto'o, ´perquè tothom en el camp ja veia un altre empat com el de dissabte passat.

No hay comentarios: