sábado, noviembre 06, 2004

Rentavaixelles nou

Ahir ens van portar el nou rentaplats Bosch a casa. Teòricament el que havien de fer era treure i emportar-se el rentaplats vell i espatllat, i instal·lar el nou. Això és el que van fer, i van fer una prova amb un minirentat de 1 litre amb una combinació de tecles.

Doncs bé, quan se'n van anar semblava que tot funcionava bé, però la "chapuza" que havien fet era d'escàndol. Tant que sortia aigua per tot arreu. Vem trucar a les persones que havien vingut a fer la instal·lació i es van desentendre. Llavors vem trucar directament al Corte Inglés i van notificar a un tècnic perquè passés avui per la tarda. Però la imatge d'aquests grans magatzems ha quedat malmesa, el servei ja m'ha deixat que desitjar.

Com que l'escàndol d'aigua era tal que no es podia fer servir cap aixeta de la cuina, vem fer classes accelerades de lampisteria: tubos de 20, 32, 40 i 110cm. Convertidor de 40 a 40, de 40 a 32... al final hem solucionat nosaltres el problema. Mentre escribía això (9:30 del matí) han vingut uns altres lampistes de ECI, han reconegut que els altres ho havien fet malament, però no s'han arremengat perquè ja ho havíem resolt.

No hay comentarios: